Wat biedt eGym precies?

eGym heeft professionele fitnesstoestellen ontwikkeld voor een state-of-the-art cirkeltraining die in verschillende premium-fitnessclubs in Europa wordt beoefend. De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan.

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

De trainingsgegevens worden automatisch met het eGym platform gesynchroniseerd en zijn via de website www.egym.nl en een fitness app gratis toegankelijk voor leden.

Hier kunnen ook trainingsschema’s worden opgeslagen en aangepast, sportactiviteiten worden geregistreerd en trainingen worden geanalyseerd.

 

Verder biedt eGym ook de mogelijkheid om gegevens van derden zoals Runkeeper, Withings, Garmin en Jawbone UP geautomatiseerd in de trainingsregistratie en trainingsanalysen mee te tellen. Ten slotte beschikken alle gebruikers over een omvangrijk profielbereik, waarin gemeenschappelijke trainingsgroepen in fitnessteams georganiseerd, elkaar gemotiveerd en met elkaar voor eGym punten gewedijverd kan worden.

Schrijf je nu in voor E-GYM

13 + 12 =